pondělí 30. listopadu 2009

Advent

Tak je to tady. Advent zaklepal na dveře a já zas krutě nestíhám. Adventní svícny zapálili všichni kolem mě a kovářovic kobyla chodí bosa, jak se říká. Musím to rychle ještě dohnat. Tak jen pro ukázku trocha z toho co jsem vyráběla..


pondělí 23. listopadu 2009

pátek 6. listopadu 2009

Scrapuška..

Při brouzdání po netu nacházím spoustu nádherné inspirace.
A tak isnpirována zahraničním weby jsem vyrobila tahle malá
scrapbooková dílka. Strašně se mi líbilo pojmenování v polštině - scrapuzska.
A tak jim taky tak důvěrně říkám :-)))))
Je to vlastně takovým minidáreček - bloček samolepících papírků v ozdobných destičkách. Fakt mě baví....


středa 4. listopadu 2009

Wiesbaden

O víkendu jsem opět navštívila kreativní veletrh ve německém Wiesbadenu. Kdo zná, asi nepotřebuje moc komentářů, kdo nezná - může litovat :-)) Spousta, spousta vystavujících, spousta nádherných výrobků, materiálu a nápadů. Náročné, ale úúúžasnéé !!!!!
Další fotečky na mém druhém blogu. Podívat se můžete tady: FOTO-výstavy,akce









Album

Inspirována některými výrobky na zahraničních webech jsem vytvořila tato fotoalba. Vím, že dneska už se papírové fotky moc nenosí, většinou se fotky ukládají v počítačích. Myslím si sice, že listování v albech mělo a má svůj půvab, no doba je holt taková. Ale možná, že se najde někdo, kdo na ně ještě nedá dopustit. A komu udělají radost.


Náramek


Pro kolegyni do práce jsem tvořila tenhle náramek.
Pokud byste měli zájem o stejný, můžete si ho
objednat v mém e-shopu TADY

úterý 3. listopadu 2009

Dárková krabička

Byla jsem postavená před úkol zabalit pro kolegyni dárek, který koupila manželovi k narozeninám. Dáreček byl v malé krabičce o rozměrech cca 9 x 9 cm. V první chvíli jsme myslely, že ho prostě normálně ozdobně zabalím, ale přišel mi na to docela malý, tak jsem si řekla, že to zkusím jinak. A vznikla tahle krabička na krabičku. I barvy jsem zvolila decentnější, žádné křiklavosti, je to přece pro chlapa a poměrně konzervativního. Po odklopení vrchní strany, lze vlevo napsat krátké věnování. Tak mi napište jak se vám líbí.


Zelený mazlík


Tak dlouho jsem u Janky na foru kroužila kolem těch úžasných šitých hraček, co tam holky tvoří, až jsem prostě neodolala a dneska jsem prostě MUSELA taky něco vytvořit. Panenka to sice ještě není, ale pro začátek vznikl tenhle zelený mazlík, jak mu důvěrně říkám. Je vyrobený z takových těch "ňuchňatých" ponožek, vysoký je 40cm a naplněný je vatelínem.

A druhý ponožkový pokus - takový zajocho-pes :)))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails