neděle 31. ledna 2010

Čajíčkové tvoření...

Dneska jsem se opět trošku věnovala technice TEA BAG FOLDING, tedy tvoření z papírových čajových sáčků. Všichni v okolí už vědí, že je potřebuju, takže mi sáčky disciplinovaně sbírají. Ale jen málo z nich si umí představit, co z nich vlastně vytvářím. A tak jsem musela udělat zase pár přáníček pro demostraci :-))))













úterý 19. ledna 2010

Mandala

Známá tvořilka a šikulka Monika Brýdová dala na svém Facebooku do placu odkaz na úžasné mandaly tvořené technikou tea bag folding:
MANDALY

A tak jsem to samozřejmě musela taky hned vyzkoušet. Musím říct, že to vůbec není tak jednoduché, jak to vypadá. Tady je jedna rozpracovaná mandala. Musím vymyslet nějaké fígle, jak její tvoření líp zvládnout. je to prostě výzva :-)





Tea bag folding

Zdravím všechny spřízněné duše :-)
Už nějakou dobu se mezi jiným tvořením trochu snažím tvořit i Tea bag folding. A tak je tady trochu toho čajíčkového skládání :-) Dvě přáníčka jsem dělala o víkendu. Jo a mezi námi - takhle hezky mě čajovými sáčky zásobují kolegáčkové z práce a známí. Paráááááda.




A tady jsou nějaká vytvořená přáníčka touto technikou. Pro ty, kteří ještě o této technice nic neslyšeli, připravím na zítra nějaké povídání









Takhle to vypadá když celé odpoledne stříhám čajové sáčky :-)

sobota 16. ledna 2010

Ještě jednou balení dárku

A když už jsme u toho zabalení dárku, tak tenhle svatební páreček (zabalené lahvinky dobrého vína) jsem za poslední dobu balila snad 5x. A pokud vím, tak pokaždé měl úspěch :-))

Je libo lahvinku?

Zdravím všechny šikulky!
Konečně je víkend a já zas můžu trochu tvořit. Přes týden chodím do práce, vracím se večer, a to toho už opravdu moc neudělám. A tenhle víkend to ještě ke všemu vyšlo tak, že jsem doma úplně sama !! Takže žádné vaření a podobné skopičiny, a hurá na tvoření.
Přiznám se, že tenhle nápad není můj, jen jsem ho trochu "dotunila" a obaly přizpůsobila a nazdobila. Je to jen dekorační záležitost, samozřejmě neunese váhu lahve, ale myslím, že takto darovaná lahvinka potěší dvakrát :-))
Můžete si je zakoupit i v mém e-shopu




















neděle 10. ledna 2010

Něco do ouška ..

Když jsem uviděla ve velkoobchodě s korálky tahle srdíčka, tak jsem prostě nemohla odolat. Doplnila jsem je perličkama úžasné barvy a vyrobila tyto naušnice. Můžete si je i koupit v mém
e-shopu

Něco sladkého

Pár bonbonků jen tak pro radost :-)) Proč je dávat jen tak v sáčku :-))











FIMO paráda

Fimo je tak parádní materiál!! Jdou z něho vytvářet neuvěřitelné věci. Při brouzdání po netu jsem objevila i tuhle nádheru. Na stránkách Eugena´s Creations jsem našla tyhle nádherný vázy. Spotřeba Fima je asi pořádná, ale naprosto mě uchvátily :-))

sobota 2. ledna 2010

Dáreček 2

Můj muž už ví, že mi největší radost udělá dárkem, který potřebuju pro svoje tvoření. Takže si místo prstýnků, šatiček a dalších podobných věcí přeju různá udělátka, stroječky atd.. Já vím, je to trochu úchylný, ale holt už to mám tak :-)) Ale všichni kdo jsou na tom podobně jako já, mi určitě rozumí. No a tak jsem mezi jinými dárečky k vánocům dostala i tenhle organizér. A ohromně se mi hned hodil na papírové květy hortenzií, které jsem si před svátky objednala z USA a které se tak báječně hodí na přáníčka a další věci.

Úlovek

Před vánocemi jsme byli s kolegy v jednom vetešnictví, původně najít nějaké sranda dárečky na firemní nadílku (každý si losuje jednoho z kolegů, kterému koupí nějaký dáreček s dávkou recese). Nikdo neví od koho dárek dostal, vše je anonymní a při rozbalování se užije spousta legrace :-) No a při té příležitosti jsem v tom vetešnictví objevila tuhle úžasnou lampu. Teda mně aspoň úžasná připadala. Stála pár korun a já prostě hned na první pohled věděla, že jí tam nemůžu nechat. Nenafotila jsem jí v původním stavu, tahle už je vycíděná pastou na mosaz a umytá. Byla to prostě taková láska na první pohled. Svítím si s ní večer při tom svém kutění..





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails