neděle 27. června 2010

Papírová sada

Doufám, že jste všechny prožily krásný víkend :-)
Já se konečně dostala mimo jiné k tomu, abych zpracovala umotané papírové korálky. Já se tak těšila !!! No a co z toho vzniklo, můžete posoudit dole na fotkách. Vznikla sada náhrdelníku, náramku a naušnic - kombinace papírových zelených a béžových korálků a komponentů v barvě starostříbra.
Krásný zbytek dne všem !!





Dárek

Tuhle krásnou kytičku jsem dostala k svátku od rodičů, tak mi to nedalo a musela jsem si jí vyfotit. A taky vyzkoušet nový foťák :-)) Děkuju, zlatíčko



pátek 25. června 2010

Dárek

Dneska jsem zas po nějaké době měla příležitost si užít balení dárku. Kolega potřeboval zabalit jednu šíííííleně těžkou soupravu gola klíčů :-)) Myslím, že se to docela povedlo, co myslíte ? :-)))



Obálka se taky hodí...

Tak si tak včera vyndavám nějaké dokumenty z velké obálky, ve které přišly. A jak tak na tu pěknou pevnou obálku koukám, napadlo mě jen tak zkusit umotat jeden korálek. A ve finále jsem rozstříhala celou obálku a motala a motala. Je z ní spoustu úžasných korálků, které na první pohled vypadají jako dřevěné. Už se těším na víkend až se konečně dostanu k tomu, abych z nich něco vytvořila :-))
Krásný víkend všem !!

úterý 22. června 2010

Paper beads again

Tak jsem zase umotala pár papírových korálků a už už mě svrbí ruce něco z nich vytvořit. Tak ještě pár a jdeme na to..







neděle 6. června 2010

Na korálky

Před časem jsem koupila někomu doma tyhle čokoládové mořské plody (výborné, jak jinak :-)) a bylo mi líto tuto šikovnou krabičku vyhodit. Jsou tam úžasné 2 šuplíčky. S tím, že se určitě na něco bude hodit. A stalo se..
Dneska jsem dělala trochu pořádek v korálcích, a tak mě napadlo do ní dát korálky, kterých mám od jednoho druhu jen pár. Dobrý, nee? :-)






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails